Over onze Tennisschool

Tennisschool Mark van der Haven biedt voor jong en oud, van beginner tot vergevorderde wedstrijdspeler het hele jaar door haar tennislessen aan. Wij bieden verschillende les- en trainingsmogelijkheden en zullen ons de komende jaren nog verder toe gaan leggen op andere aanverwante tennisactiviteiten.

Tennisschool Mark van der Haven is een professionele tennisschool, waar zowel intensieve wedstrijdspelers als recreatieve tennisspelers terecht kunnen. Naast tennislessen kunt u bij ons terecht voor tennistoernooien, kinderfeestjes, scholentennis, bedrijventennis en clinics voor verenigingen, bedrijven en instellingen.

Onze belangrijkste doelstelling is het deskundig en verantwoord aanleren van alle technische onderdelen van de tennissport aan de beginnende tennisser en het verder ontwikkelen van de vaardigheden van de gevorderde speler. Kwaliteit staat bovenaan bij de tennisschool. In samenwerking met de tennisvereniging werken wij aan het spelniveau, het spelplezier en de motivatie voor zowel de recreatieve speler als de meer prestatie gerichte speler te vergroten. Wij zijn actief op verschillende locaties:

  • TV Evergreen Maassluis

  • TV Heynkensort Heinenoord

  • Polderpoort Vlaardingen

  • TV Bonaventura Strijen

  • TV Numansdorp – Numansdorp

Partners


Bent u geïnteresseerd in een toekomstige samenwerking met Tennisschool Mark van der Haven of weet u een bedrijf dat hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn, neemt u dan gerust contact met ons op.